Bekijk meer foto's op Instagram
en doe mee aan de discussie!

Bordspel review & speluitleg van: Wingspan insert (incl all expansions!)

  • 8.5/10

Spel uitleg

Dit is de officiële aankondiging van de nieuwe Wingspan insert, die ALLE 3 uitbreidingen en het basisspel bevat in de kernspeldoos!

PROMOCODE: LOTTE23 🫶

Hoe hebben ze dit gedaan?!😱

Er zijn enkele slimme overwegingen gemaakt: 🥚Het vogelhuisje is vervangen door een 3D-geprint exemplaar.
🥚De originele kaarthouders passen niet en in plaats daarvan kunnen kaarten boven de resourcebakje worden geplaatst.
🥚De insert kan geen kaarten in sleeves bevatten. 

De insert bevat: 

🥚alle kaarten van het basisspel en alle uitbreidingen (zonder sleeves!!) 

🥚7 spelersbordjes, je kan zelf kiezen welke. Of je kiest ze allemaal en dan is de doos net wat hoog

🥚De componenten van het basisspel, de Europese en Australische uitbreiding, gescheiden van de componenten van de Aziatische uitbreiding, je kunt gewoon de duet componenten pakken en spelen! (zie foto's) 🥚Eieren/resources

Bevindingen

Algemeen: Ik vind het geweldig hoe deze insert handige trucjes heeft om alles in de kern doos te laten passen. Alles past, zij het met een kleine verhoging van het deksel en het verlies van het vogelhuisje.

👍 Ik vind de kaarthouders leuk, ik gebruik geen hoesjes voor mijn kaarten, dus ik ben er erg blij mee! Ik vind vooral leuk hoe ze eruit zien en aanvoelen. Je kunt ze gewoon naast het speelgebied plaatsen!

👍 Ik vind het doelbord aan het einde van de ronde en het vogelhuisje leuk! Ze zijn als een leuke extra die je bij de insert krijgt 😄

👍 De insert is goed doordacht en gebruiksvriendelijk. Plug and play! Ik geniet vooral van de aparte componenten voor de Asia-uitbreiding, de rest kan in de doos blijven!

👍➖ het originele vogelhuisje en de kaarthouders passen niet in de doos, hoewel het 3D-geprinte vogelhuisje een mooie vervanging is!

👍➖ de kaarthouders houden geen kaarten met hoesjes vast (voor mij persoonlijk geen probleem)

Dit is naar mijn mening de beste insert tot nu toe als je al je Wingspan-dozen alleen in de kern doos wilt bewaren!

8.5/10

Een kopie van dit spel werd mij verstrekt door Feldherr met als doel het schrijven van een review. Mijn mening is echter niet door beinvloed.

Steun mij

Hoewel ik liever heb dat je bij je lokale bordspellenwinkel al die toffe spellen koopt, mocht je toch via een ander kanaal willen kopen gebruik dan een van de onderstaande linkjes. Dit levert mij een beetje 💸 op en het kost jou niks extra's. Dit helpt om deze website draaiende te houden en al deze te gekke reviews te blijven schrijven.