Over Mij

Hoi, ik ben Lotte en ik heb de laatste jaren een passie voor bordspellen ontwikkeld. Ik heb altijd al gevoeld dat het me trok, maar ik was zo druk met andere zaken dat ik er gewoon geen tijd voor kon vinden! De ongelukkige gebeurtenis dat ik 3 jaar terug op mijn hoofd ben gevallen heeft deze passie weer doen opleven.

Want deze gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bordspelwinkel binnenliep en daar vrijwilligerswerk ben gestart. Dit is waar mijn lichtje weer aanging, en ik wilde al vrij snel al deze verkregen bordspel energie delen! Vandaar het starten van mijn IG-account en de lancering van deze website. Sinds eind 2021 ben ik tevens trots jurylid van de Nederlandse Spellenprijs.

Lotte Speelt groeit nog steeds, net als mijn energie!

Op mijn website en Instagram account (lotte_speelt) post ik veel bordspel gerelateerde content. Ik review bordspellen, maar hiernaast post ik ook zo nu en dan foto's van wat ik aan het spelen ben (of aan het designen!)

WIL JE ME STEUNEN?

Omdat mijn online activiteiten (nog) geen financiele vergoeding met zich meebrengt, en het een flinke klus is om het allemaal draaiende te houden, heb ik wat maniertjes bedacht om me te steunen:

  • Je kan mijn IG-account volgen en meedoen in de discussies
  • Je kan me trakteren op een kopje koffie
  • Je kan je bordspellen via de affiliate linkjes op mijn website kopen. Het maakt niet uit wat je koopt eigenlijk, ik zal er een klein deel van uitbetaald krijgen (dit maakt je product in geenszins duurder en verandert niks aan de verdere afhandeling).

Bedankt voor je steun, op wat voor manier dan ook! Dit helpt me echt!

Liefde vanuit de community